CBT i CB Valls es juguen la tercera plaça a TAC12

Derbi amb la tercera plaça a l'horitzó: un objectiu compartit entre el Club Bàsquet Tarragona i el Club Bàsquet Valls. Les opcions dels tarragonins per disputar el play-off estan pràcticament descartades, mentre que els vallencs ja no hi aspiren. Per això, ser tercers és un honor i un premi per rematar una bona temporada. Però no només això; qui sap si el Barça B renuncia a la fase d'ascens.

Sigui com sigui, un derbi sempre és atractiu, independentment del context classificatori: el Serrallo vibrarà amb un duel de categoria. El Club Bàsquet Tarragona intentarà repetir la victòria aconseguida en la primera volta al Joana Ballart. No ho tindrà fàcil, ja que les baixes no deixen descansar Berni Álvarez.

OUSMANE I ESTEBANELL, DUBTE

Serà una incògnita fins a darrera hora si el tècnic blau podrà disposar d'Ousmane i Estebanell, que estan passant per un procés febril. Així, el CBT tindrà entre sis i vuit jugadors del primer equip disponibles. Amb tot, Berni posa èmfasi en controlar el rebot per tal de poder gestionar el ritme del partit.

MILLOR COM A VISITANT

A l'altra banqueta s'asseurà Víctor Neila. L'entrenador vallenc coincideix amb el seu homòleg i creu que la clau del partit residirà en el ritme. El Valls visitarà el Serrallo de la forma en què enguany se sent més còmode: com a visitant. Els blanc-i-vermells ho faran amb el dubte també fins a última hora de Domènech, pendent de proves. Aquesta podria ser l'única baixa que patiria un Club Bàsquet Valls que arriba amb una pitjor ratxa que el CBT, però amb millor estat de salut a la plantilla.

Per tant, el Serrallo haurà d'apretar de valent per contrarestar les múltiples mancances que afronten els de Berni Álvarez. Tot plegat en un derbi que

. El Club Bàsquet Tarragona-Club Bàsquet Valls es juga demà dissabte, a partir de les 19h, a TAC12.