Tarragona Sona Flamenc recupera la ballada d'entitats

La cinquena edició del Tarragona Sona Flamenc començarà el 5 de març i s'allargarà dues setmanes amb una trentena d'espectacles i activitats que tornaran a acostar l'art del flamenc a la ciutadania.

La programació no conserva cap vestigi de la COVID i es podrà celebrar la ballada d'entitats al Teatre Tarragona després de dos anys de cancel·lacions. Els organitzadors celebren que l'ampli programa permeti inundar Tarragona de flamenc fins al 19 de març.

Chicuelo donarà el tret de sortida del Sona Flamenc el 5 de març amb la presentació del seu nou disc, 'Caminos' acompanyat del ball de Karen Lugo.

Sona flamenc 2022

El Niño de Elche serà un dels altres plats forts del festival. Aquest referent del flamenc contemporani presentarà el seu 13 treball discogràfic a la Sala Zero, el 18 de març.

L'aposta pel talent de quilòmetre zero tindrà Yoel Vargas com a màxim exponent. El jove ballarí tarragoní viu un gran moment de forma i estrenarà l'espectacle 'Flamencotablao' al Metropol el 10 de març.

Com no podia ser d'altra manera el Sona Flamenc comptarà amb més d'una desena de classes obertes i tallers. La venda d'entrades començarà el 8 de febrer a través del portal de l'Ajuntament, tot i que les del Niño de Elche ja es poden comprar a curtcircuit.com.