La Lliga Genuine comença on va gestar-se

Els 44 equips participants de la Lliga Genuine, entre ells el Nàstic, han desfilat sobre la gespa del Nou Estadi en un emocionant acte que apel·la a la força de l'esport i el futbol per com a eina accessible per a tothom. Ja fa cinc anys del naixement d'un projecte que té com a essència el mateix Nàstic i BASF que, a través del Voluntariat Grana, mourà unes 300 persones durant els partits que se celebraran aquest dissabte i diumenge al Futbol Salou Sports Center. 

L'entrada del Reial Madrid l l'Andorra eleven fins a 44 la xifra total de clubs inscrits al projecte, que compta amb el suport de la mateixa LFP. Dídac, Gerard, KevinCyroÁlvaro, Dani, Arnau, Aaron, David, José Antonio, Joan Josep, Raül, Oriol i Javier José són els 16 convocats per Rafel Magrinyà i que defensaran la samarreta del Nàstic durant els tres parttis programats: Còrdova - Nàstic (dissabte, 12 hores), Nàstic - Elx (dissabte, 17 hores) i Nàstic - Fundació Màlaga (diumenge, 11 hores).

La Lliga Genuine consta de tres grups en funció del grau de competitivitat dels participants. Cadascun d'ells disposarà d'un campió esportiu i un altre primer classificat en el rànquing del 'Fair play'. Es desconeix quina serà la pròxima parada més enllà de Tarragona i Salou. Les opcions, Bilbao o Barcelona i, tot seguit, Burgos o Vigo. L'última fase ja s'ha definit i es durà a terme a Vila-real.

L'accés als camps de futbol salouencs serà lliure per qui vulgui contemplar l'arrencada de la competició a casa nostra.