×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El FITT tanca l'edició més exitosa i es prepara per expandir-se

Amb la mirada ja posada en la desena edició només hores després de tancar una novena que ha acabat esdevenint una de les més exitoses de la seva història.

Sales plenes i entrades exhaurides tot i haver ampliat espai de representació i amb una posada en escena que, com cada edició, supera en qualitat en anterior. I tot sobreposant-se a entrebancs com el de la puja que ha obligat a oferir un esforç extra a tot un equip organitzatiu que ha respost a la perfecció.

Una edició que va posar punt final amb dues de les principals apostes d'enguany. Divendres va ser el torn d'"El Mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai", una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya i el FITT, sota la direcció de Xavier Bobés i Alberto Conjero. Ja dissabte, el teló el va acabar baixant 'Travy' de la companyia catalana Família Pla-Solina, una producció original del Teatre Lliure.

PODRIA ANAR MÉS ENLLÀ DE TARRAGONA

Ara, el festival començarà a preparar una desena edició que podria sortir dels límits de la ciutat de Tarragona. Una dotzena d'espectacles que han dut la nova dramatúrgia tant a dins com a fora dels escenaris de la ciutat.