El concert de cloenda de Santa Tecla tindrà dos passis

Des d’aquest migdia es poden adquirir a través del web entrades per a la segona funció que s’ha programat del concert de cloenda de commemoració dels 700 anys de l’Arribada del Braç de Santa Tecla.

Serà el mateix dia 25 a dos quarts d’onze del vespre, dues hores després del primer passi, que va exhaurir localitats la setmana passada. Des del consistori s’ha valorat la resposta del públic a una proposta que reivindica el talent local.

L’exdirector de l’orfeó català Josep Vila s’ha encarregat de compondre la proposta coral Vesperae Tarraconensis, que deixarà entreveure melodies del seguici festiu. La proposta, coordinada per Xavier Pastrana, mobilitzarà unes 150 persones. Entre elles 4 cors de la ciutat de Tarragona, un grup instrumental de 12 vents, l’organista Juan de la Rubia i les veus de la soprano tarragonina Marta Matheu i el tenor vallenc Roger Padullés.

Es tracta d’una distribució inèdita i que també necessitarà un treball metòdic de sonorització per evitar la reverberació acústica de l’atmosfera de la Catedral. El concert tindrà una hora de durada i serà retransmès en directe per TAC12.