×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

CBT i CB Valls obren el curs al Serrallo

Primer clàssic del bàsquet territorial durant la campanya 2022-2023 entre CBT i CB Valls, dos equips que es tornaran a veure les cares a la fase regular de la Lliga EBA. Ara toca la Lliga Catalana, banc de proves per a tothom i on comparteixen grup amb el Navàs i l'Igualada.

Els tarragonins pateixen les absències d'Ousmane, Víctor Vinós i Larry Ewulu, mentre busquen encara un interior de garanties; l'únic efectiu a la pintura disponible és J.J. Miguel. Els vallencs, mentrestant, arribaran sense Adrià Trouvé i Jordi Llagostera. La pretemporada del CBT va arrencar més tard que la del CB Valls que, sobre el paper, jugarà amb el factor físic a favor seu.

Víctor Neila és la novetat de les banquetes perquè el duel del cap de setmana suposarà la seva estrena com a màxim responsable dels de l'Alt Camp, que el curs anterior no van assolir plaça a un 'play-off' on el CBT va perdre davant l'Hospitalet. Passi el que passi ara a Lliga Catalana, totes dues plantilles són candidates a la part alta de l'EBA enguany.

El CBT - CB Valls començarà aquest dissabte a les 20 hores. La següent jornada de Lliga Catalana, la penúltima, se celebrarà el 10 i 11 de setembre amb la visita del Navàs al Joana Ballart i el desplaçament blau a Igualada, respectivament.