'Setembre' ultima els preparatius per inaugurar la Santa Tecla 700

L'inici de 'Setembre', amb el cant dels goigs de Santa Tecla a ritme de trap, mostra ja d'entrada la intenció de l'espectacle que inaugurarà la commemoració de l'arribada del braç de la santa a la ciutat ara fa 700 anys.

Un projecte de gran format que omplirà l'antiga arena de la Tarraco Arena Plaça dirigit per Marc Chornet i que representarà els tradicionals quadres de la vida i miracles de Santa Tecla adaptats a la realitat que viuen quatre dones, representants cadascuna d'una etapa de la vida.

Seran les tarragonines Muntsa Alcañiz, Agnès Busquets, Júlia Creus i Maria Teresa Roig les encarregades de mostrar les vicissituds de la vida de la santa adaptades a la Tarragona actual.

TALENT TARRAGONÍ

Un projecte que suma al talent artístic de la ciutat la participació de diverses entitats, que actuaran dalt de l'escenari per conformar el teló de fons de l'obra, basat en les festes.

D'aquesta manera, en alguns moments més de 200 persones actuaran conjuntament en un projecte que ha de servir per a projectar el talent i la diversitat cultural de la ciutat.

EN DIRECTE A TAC12

L'espectacle es podrà veure el pròxim 12 de setembre a la Tarraco Arena Plaça a les vuit del vespre i en directe a través de TAC12.