Torna La Capona

La llibreria La Capona tornarà a obrir ben aviat. La Cooperativa Combinats n’és la nova propietària i confiar reprendre l’activitat abans de les festes de Santa Tecla. En aquesta nova etapa, Combinats, preveu gestionar la viabilitat del negoci a través d’un grup de consum, pel qual ara busca socis i sòcies.

Aquest grup de consum serà una peça fonamental en la nova etapa de la Capona. De fet, Combinats vol vincular directament els socis amb la llibreria i la seva activitat quotidiana per convertir-la en un punt de trobada, coneixement i divulgació.

Els nous propietaris creuen que amb aquest projecte es poden ampliar mirades, reflexionar sobre el model de llibreria i executar noves accions per fomentar la lectura.

Els socis i sòcies del grup de consum tindran bonificacions i avantatges en els diferents tallers i activitats que la llibreria oferirà durant l’any. Per associar-se s’haurà de fer una aportació econòmica de 200 euros, que serà retornada a través de bonificacions en les compres de llibres. Els interessats poden fer-se socis a través del web www.lacapona.coop.

Els nous propietaris de la llibreria engeguen el nou projecte amb l’aval dels socis fundadors. Combinats ja fa cinc anys que opera a Tarragona. És una cooperativa de treball i d’iniciativa social. Des de 2017 ha coordinat diversos projectes culturals al territori.