Nadal descarta encapçalar una candidatura de partit

Una de les principals incògnites del plenari tarragoní de cara a les pròximes eleccions municipals és saber si l'ara portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, hi serà present encapçalant una candidatura a l'alcaldia. En una entrevista concedida a TAC12, Nadal obre la porta que en el cas de voler continuar en política municipal, fer-ho a través d'una candidatura en clau purament tarragonina, creada expressament per a les eleccions. Regidor independent després de deixar el partit on militava en el darrer cicle electoral, el PDeCAT, Nadal es mostra desencantat amb les estructures de partit.

CRÍTICA A JUNTS PER CATALUNYA

Un allunyament dels partits que el va portar a no presentar candidatura a les primàries de Junts per Catalunya, una formació que diu ha estat molt crítica amb la seva feina al consistori.

CRIDA A APROVAR PRESSUPOSTOS

Nadal també ha fet un balanç positiu de la feina feta per l'actual govern de coalició, un any després de la seva formació, tot i la situació de pressupostos prorrogats amb la que ha hagut de treballar. De cara als pròxims mesos, ha fet una crida als partits de l'oposició a fer un gran pacte que garanteixi uns comptes per al 2023.

APOSTA PEL RETORN DELS BONS COMERÇ

Pel que fa a la seva àrea de treball, la regidoria de Comerç, ha apostat per repetir aquesta tardor l'experiència dels Bons Comerç, que tan bon resultat diu va donar l'any passat.