Aaron Rey reforça la davantera grana

El Nàstic de Raül Agné ja comença a assimilar els primers aspectes amb pilota que vol introduir el tècnic de Mequinensa. Després de tres primeres sessions marcades per l'aspecte físic, la combinació amb pilota comença a agafar protagonisme.

AARON REY, CINQUÈ FITXATGE

Ho ha fet avui amb una nova peça a sumar a la preparació grana, Aaron Rey, que ja s'ha exercitat amb els seus companys després de convertir-se en el cinquè reforç grana de la temporada.

Amb 24 anys, Rey arriba a Tarragona després de tres temporades al Sabadell, una d'elles a Segona Divisió. L'any passat hi va disputar 36 partits a Primera RFEF, signant dos gols i cinc assistències. Pot jugar en qualsevol posició de l'atac, tot i que destaca per jugar de segona punta darrere el davanter centre. Un davanter golejador que ara mateix és la prioritat de mercat del Nàstic, que també podria oferir una plaça a Àlex López, després que el davanter continuï entrenant amb el grup aquests dies.

Finalment, qui no ha pogut entrenar amb el grup és Pol Domingo, a qui unes molèsties no permetran tornar a treballar amb els seus companys fins a la setmana vinent.