×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 370

El segon equip del CBT s'estrena en una 'Final Four' d'ascens a EBA

L'afició del Serrallo haurà de desplaçar-se a Cunit si vol contemplar en directe el duel entre el segon equip del CBT i el Granollers en una de les semifinals per pujar a la Lliga EBA. L'altra opció és seguir-lo a través de TAC12 i amb la transmissió dels companys de la Xarxa de Comunicació Local.

Passi el que passi, la gesta tarragonina no té precedents perquè mai el filial ha disputat l'última ronda de Copa Catalunya. Ara està en joc el títol de campió de Catalunya. L'altra semifinal la jugaran a posteriori el JAC Sants i el Ripollet.

És evident que l'experiència dels germans David Fernández i de Jordi Barberà és un punt favorable per al CBT a l'hora de gestionar situacions com la de la fase d'ascens. També ho pot ser que no existeixi pressió negativa, ja que el filial no podrà materialitzar l'ascens independentment d'assolir-lo o no a pista. Ni tan sols acabant com a guanyador absolut disposaria de drets federatius respecte a la possible plaça vacant a EBA. El Granollers va militar a l'ACB els anys 80 i 90.

Les bases competitives no aclareixen quants equips pujaran. Sobre el paper, els dos finalistes haurien de tenir espai assegurat a l'EBA, tal com va succeir amb el Salou, l'any 2018. El CBT - Granollers començarà dissabte i a TAC12 pocs minuts més enllà de les 18 hores.