×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 370

L'ADT Torreforta juga a Castellar l'anada per la salvació a Copa

Dos partits separen l'ADT Torreforta de la permanència a Copa Catalunya. Malgrat les dificultats, els de Rafa Padín depenen d'ells per salvar-se. Abans, però, caldrà sortir reforçats de l'anada de la final i a la pista del Castellar.

Que l'ADT Torreforta disputi l'última ronda per continuar a Copa Catalunya es pot considerar gairebé un petit èxit si tenim en compte que l'arrencada de curs va ser dura amb tres victòries en 22 jornades. Això són tants resultats positius com els aconseguits durant la breu lligueta per la permanència posterior i on els de Ponent van eludir el descens directe.

El Castellar va signar un millor inici de campanya, però va acabar classificant-se per al 'play-out' i evitant l'última plaça en la darrera jornada. Així, tots dos conjunts afronten l'anada de la final reforçats anímicament.

Selim, Santiago Larrea i Sergio Rovira són baixa i, com sempre, els nois del planter juguen un rol providencial durant els entrenaments, també aprofundint la rotació de banqueta. Si l'eliminatòria no es decideix aquest cap de setmana, serà el Casal de Riuclar qui dicti el futur esportiu del sènior. El Castellar - ADT Torreforta començarà diumenge a les 19 hores.