El Govern defensa el projecte d'alberg després del rebuig dels veïns de Boscos

La Generalitat es mostra disposada a reunir-se amb els veïns de Boscos de Tarragona tant com sigui necessari per explicar amb detall el projecte d'alberg que es vol instal·lar a l'antiga Ciutat de Repòs i Vacances situada a tocar d'aquesta urbanització de Llevant de Tarragona.

Unes trobades que han de complementar la reunió que ja es va dur a terme amb les associacions de veïns de tota la ciutat el passat 24 de març, on la Generalitat va explicar que el projecte contempla un alberg juvenil públic amb capacitat per a més de mig miler de persones i un pressupost d'uns 15 milions d'euros.

REBUIG MAJORITARI DELS VEÏNS

Tot després que el 'no' a la instal·lació d'un centre de menors no acompanyats a l'espai s'imposés clarament en la consulta organitzada aquest dissabte per l'Associació de Veïns de Boscos. Fins a 676 persones hi van participar i la negativa resultant va ser clara, amb 646 vots, per tan sols 30 vots favorables.

Unes butlletes que contenien el següent concepte: "Estic d'acord que la Ciutat de Repòs i Vacances pugui acollir, integrar, supervisar i formar menors amb factor de risc psicosocial". Amb tot, satisfacció per la participació des de l'associació veïnal, també pel resultat.


Tot i que la consulta no és vinculant, el resultat dona forces a l'associació de veïns per continuar reclamant que l'antiga Ciutat Residencial no es dediqui a aquest ús. Ja pensen en futures mobilitzacions.