Volei SPiSP - CN Sabadell (3-0)

El Volei SPiSP se situa a un sol punt de la tercera plaça, la del San Roque, gràcies al triomf en partit ajornat al seu dia per culpa de casos de coronavirus. Un conjunt tarragoní que va ser molt superior al Natació Sabadell, que en l'anada va esgarrapar un punt perdent a casa per 2-3.

La incomoditat de jugar entre setmana i tard (21.30 hores) va agreujar-se per l'endarreriment imprevist del derbi català superior als 20 minuts perquè el rival va arribar tard. Més enllà de l'anècdota, els locals van ser clarament superiors durant el primer set per emportar-se'l sense patiments.

El domini del segon parcial va ser encara més pronunciat, amb avantatges còmodes des de poc més enllà de les accions inicials. Major resistència, però, va demostrar el CN Sabadell durant el tercer set i en què va situar-se per davant fins al 7 a 8 i poc abans d'un parcial de 8-2 que va avançar decisivament el triomf tarragoní.

Elio Carrodeguas i Nahuel Ossoma van ser els dos màxims anotadors cooperativistes amb 11 i 10 punts, respectivament

És la recta final d'una Superlliga 2 en què assolir una de les dues úniques places de promoció d'ascens és ja pràcticament impossible i en què, a manca de quatre partits, el Volei SPISP es desplaçarà dissabte (16 hores) a la pista del Muro.

Sets: 25-20, 25-14 i 25-19.