×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

El PSC reclama un pacte global més enllà del pressupost

L'equip de govern de Tarragona i el principal partit de l'oposició, el PSC s'asseuran aquest dimecres per a negociar una sortida a la situació creada per la no aprovació dels pressupostos.

Una nova taula de negociació a la que els socialistes aniran amb una proposta que vagi més enllà dels mateixos pressupostos. Creuen que un cop arribats a aquesta situació, que diuen demostra la manca de projecte per la ciutat del govern, ara s'ha de buscar una entesa entre tots els grups per a conformar un pacte que tiri endavant la ciutat.

Qualifiquen el pressupost de "desastrós"

I és que des del PSC veuen difícil poder donar suport només a uns comptes als quals no només s'haurien d'afegir la dotzena de propostes que van presentar ara fa unes setmanes.

Negociacions a dues bandes

S'obren doncs ara, com a mínim, dues noves taules de negociació, ja que fonts del govern apuntaven aquest dilluns que estaven disposats a seure amb els grups que haguessin fet propostes pel pressupost, és a dir, que continuaran els contactes amb el que era el seu soci principal per aprovar-los, En Comú Podem i la seva portaveu Carla Aguilar.