Infranquejable Volei SPiSP

És el mateix projecte dels darrers cursos, però més fiable. El Volei SPiSP deixa bocabadat la Superlliga 2 en remuntar un partit impossible contra el Barça. I hem preguntat al capità i al tècnic quin és el secret de l'èxit.

El Barça no oblidarà fàcilment aquell vespre de dissabte a Salou. Dominava 0-2 i el Volei SPiSP va emportar-se el tercer set. Encara amb coixí, el 18-22 del quart semblava insalvable, també la pilota de partit en el 23-24, però els tarragonins van forçar el desempat. Al millor de 15 punts, ningú s'atreviria a dir que un 1-8 és capgirable, encara menys contra un acabat de descendir de Superlliga: doncs 16-14 i victòria sense precedents. Perquè diu Vlado Stevovski que ell no n'ha vist cap d'igual.

Els cooperativistes no coneixen la derrota en tres jornades i repeteixen el desenllaç de la Lliga Catalana, on també van anar dos sets per sota del Barça. La mitjana d'edat del Volei SPiSP és d'uns 20 anys tot i que l'estructura és estable. Potser, el millor grup en molt de temps.

Demana Vlado seny per no desfer a San Roque, Gran Canària, el fet fins ara. L'equip viatjarà a les illes per jugar dissabte (20 hores) com a invicte amb 7 punts de 9 possibles a la Superlliga 2.