×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

David i Dani Fernández jugaran al segon equip del CBT

La sorpresa basquetbolística de l'estiu. El capità i estendard de l'última dècada canvia d'aires sense moure's, això sí, del Serrallo. David Fernández ha decidit no seguir a la primera plantilla per incompatibilitats laborals: l'esforç de compaginar la feina amb l'exigència esportiva passat factura i el dorsal 7 del CBT assumeix que cal posar el fre de mà, almenys lleument.

Per aquest motiu no seguirà a la plantilla de Berni Álvarez, però sí que jugarà amb el segon equip i sota les ordres del també tècnic assistent a l'EBA, Noe Monroy.

David té fitxa amb el sènior blau des de l'any 2010 i ha defensat la samarreta a la mateixa EBA, a LEB Plata i LEB Or: Són més de 300 partits de rendiment constant, amb poques lesions i com a guia a la pista i fora d'ella, fet cada cop més palpable amb el pas del temps i ara ja amb 30 anys.

david 18 setembre

David no tanca la porta a donar un cop de mà a l'EBA si és necessari, però assumirà que, des d'ara, és membre del filial. Així, l'alternativa de Berni per a la posició de base és el jove Gerard Estebanell, a l'espera de rubricar l'acord per a la continuïtat de Dani Tugores.

David marxa "a mitges", i no en solitari perquè el seu germà Daniel serà l'altre reforç de luxe del Copa Catalunya, una divisió per sota de l'EBA. El també base té fitxa amb l'A' des del 2017, quan ja acumulava cursos sovintejant la rotació de Berni. I ell sempre ha sumat, silenciós, intangibles que no apareixen reflectits a les estadístiques.

El CBT començarà la pretemporada el dimecres amb tres fitxatges, J.J. Miguel, Oriol i Sheriff. Aquest últim no s'incorporarà fins d'aquí a uns dies més.