El Nàstic de Brugui, al complet

No cal repetir el que ja ha quedat clar durant tota la setmana, que El Collao és un fortí amb el qual el Nàstic topa des de fa 29 anys. Però l'avís a navegants ha de servir al vestidor grana, més atapeït que mai, ja que cap futbolista serà baixa de cara al duel contra l'Alcoià.

Seligrat va entrenar al seu dia el següent oponent de la fase 1 per pujar. De l'empat a casa contra el Vila-real B a la necessitat d'aconseguir tres punts que reforcin les opcions tarragonines de jugar el "playoff". Els alacantins van debutar amb derrota contra el filial del Barça per 2-1.

DDR Peça Nàstic el fortí dAlcoi abril 2021

Brugui ha de ser el factor diferencial respecte al cap de setmana passat i també als anteriors perquè amb ell el Nàstic multiplica el ventall d'opcions, especialment durant partits que es creuen com l'últim al Nou Estadi.

Ja va dir l'entrenador que el gironí és vital: avui ha procurat explciar que no tot depèn de les cames del cervell ofensiu grana. L'Alcoià-Nàstic es disputarà diumenge des de les 17 hores.  

D'altra banda, el club ha fet oficial la renovació d'Àlex Quintanilla després de superar el mínim de partits estipulats en el seu contracte, així que continuarà com a mínim al Nàstic fins al juny del 2022