És l'hora

Ara sí, ara comença la part apassionant de la temporada. El Nàstic obre diumenge la segona fase amb la visita del Vila-real B al Nou Estadi. Guanyar permetria conservar i fins i tot ampliar el coeficient favorable respecte a la resta de rivals que opten a una de les tres primeres posicions d'accés al "playoff" definitiu.

Aquest cap de setmana inaugurem una mena de llarga promoció prèvia, gairebé com les d'abans, amb sis partits i tres rivals. L'avantatge del Nàstic respecte a tots a excepció de l'Eivissa és fruit de l'acumulat fins ara: important però residual si no té continuïtat positiva contra el Vila-real B, primer oponent grana.

classi 1 abrikl

El Vila-real B va sumar set punts menys que el Nàstic durant la primera fase, això sí, en dos partits menys. La defensa groga és pràcticament tan fiable com la grana, ara bé, l'atac marca molt menys que el tarragoní amb 21 gols en 18 partits. L'últim Nàstic-Vila-real B va disputar-se el desembre del 2019 amb victòria visitant per 0-1. La intensitat és la tònica més destacada del filial.

De la mateixa manera que el dia de l'Espanyol B, un miler d'aficionats podran presenciar el partit en directe des de dissabte a les cinc de la tarda. Jesús Rueda i Brugui seran les úniques baixes del Nàstic, totes dues per sanció. Tornen així Quintanilla, Trilles, Bonilla i Gonzi.

L'ampli resum del Nàstic-Vila-real B podrà recuperar-se al web tac12.tv. El dilluns de Pàsqua, mentrestant, també hi haurà l'habitual programa d'esports de la casa, el Dorsal 12, amb les principals imatges i veus de la jornada.