×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Nàstic ja té porter

José Suarez convenç sota pals i acaba amb un problema permanent les últimes temporades, la seguretat defensiva. Va incorporar-se a l'hivern i ha cobert l'última assignatura suspesa de l'actual projecte, disposar d'un líder al darrere: només un gol en contra cada dos partits i mig.

Suárez és el primer porter de garanties des de l'època de Stole Dimitrievski. Tres anys de desencert a l'hora d'incorporar un número 1 per ocupar l'ombra allargada de l'històric Manolo Reina.

Des del desastre de Wilfred d'aquest curs, baixa voluntària el desembre tot i acumular anys d'experiència a la Segona B, a la irregularitat de Bernabe Barragán o Becerra. Amb Gonzi lesionat i sense competència, José Aurelio Suárez compleix amb nota: 8 partits, tres gols en contra: un cada 240 minuts. Ha d'aparèixer poc, però respon quan cal.

SUAREZ 25 març

Suárez i deu més afrontaran el Cornellà-Nàstic d'aquest cap de setmana, l'últim partit de la primera fase. Líder en solitari i només amb el perill classificatori del Barça B, costa assumir un aspecte lògic, que els punts d'ara són tan útils com els de la ronda vinent. Guanyar un altre cop deixaria el següent objectiu, el "playoff", encara més a prop.

El Cornellà-Nàstic es disputarà diumenge a les 12 hores amb els locals abocats a la lligueta d'accés a la Segona B PRO, sense opcions d'ascendir a la Lliga de Futbol Professional.