Andorra o Nàstic

La primera fase podria decantar-se aquest cap de setmana si Nàstic o Andorra s'imposen en el duel entre els millors de la Segona B. Queden sis jornades de la primera fase i tots dos depenen d'ells mateixos per acabar al capdavant.

El Nàstic suma dos punts més que l'Andorra però amb un partit menys. Els grana no perden des de la primera jornada i els pirinencs, des del 6 de gener tot i que pel camí van destituir Nacho Castro i van contractar Eder Sarabia a la banqueta.

classificacio 10 febrer

L'últim precedent va estimular el Nàstic, eficaç i regular des d'aquella remuntada amb 4-2 final. Malgrat que van arrencar amb dubtes la campanya, tots dos equips travessen ara la ratxa més fiable de la temporada: els dos poden dir que depenen d'ells mateixos per ser líders dilluns vinent.

Difícil esbrinar qui té un calendari més accessible des d'ara i fins al 28 de març. L'Andorra, però, disposa d'una jornada més per consumir, fet que obliga el Nàstic a guanyar aquest cap de setmana per no quedar-se a expenses dels futurs resultats del seu rival.

calendari 10 febrer

Qui guanyi dissabte té molts números d'acabar com a campió la ronda prèvia d'accés a la primera fase per pujar.