Molt més que tres punts

El Nàstic passa pel camp d'un rival directe, el Lleida Esportiu amb l'opció d'allunyar-lo a la classificació i de deixar clar a la resta de la categoria que és el gran favorit per ascendir. És possiblement el duel entre els dos conjunts més ambiciosos de la campanya.

Endur-se el premi gran del Camp d'Esports allunyaria el Lleida Esportiu a cinc punts i confirmaria les immillorables credencials del Nàstic com a ferm candidat a tot. Els grana travessen el tram més dolç del poc que portem de temporada i es veuen les cares amb un rival que ve de perdre contra el Barça B i que ha ensopegat en dos dels últims tres enfrontaments. I aquest cop, fet poc habitual a la Segona B, l'equip de davant arrossega tantes obligacions com el Nàstic: també necessiten ascendir.

L'èpica del dia de l'Andorra va aixecar els ànims d'un vestidor que s'emportava al sarró menys del que proposava i la solvència contra l'Hospitalet va confirmar que també saben guanyar sense patir. Encadenar un tercer triomf a Lleida no seria providencial estadísticament però el missatge cap a tota la Segona B seria contundent: l'intractable Nàstic.

Lleida Esportiu-Nàstic, diumenge a les 18 hores i tres visites sense guanyar aquí. Veurem què passa finalment amb Jesús Rueda, Marc Trilles, Gerard Oliva i Pol Prats, dubtes tota la setmana per molèsties.