×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

El Nàstic s'estrena amb empat sense gols davant l'Horta abans de creuar-se amb el Barça

Primer contacte competitiu del Nàstic després de gairebé sis mesos i primer cop, també, per veure en acció les cares noves dels de Toni Seligrat. L'empat sense gols davant l'Horta de Tercera Divisió no permet extreure cap conclusió, però serveix per acumular minuts a les inadaptades cames dels futbolistes grana.

Sense públic tot serà molt estrany però, inevitablement, aquesta serà la tònica habitual, com a mínim, durant el primer tram de temporada. El Nàstic de Toni Seligrat creixerà en defensa i en atac quan acumuli partits però almenys ja sap què és córrer de nou sobre la gespa del Nou Estadi. Els porters Gonzi i Wildred, i els jugadors de camp Joan Oriol i Marc Trilles van estrenar-se com a futbolistes grana.

El domini tarragoní no va materialitzar-se en ocasions i va ser l'Horta de Víctor Valdés, tot i ser equip d'una categoria per sota, qui va acostar-se més a la porteria contrària. És tan sols el primer test del Nàstic amb un marge enorme de millora.

La plantilla se sotmet avui a proves PCR abans de jugar dissabte davant el Barça, a partir de les set de la tarda, a l'Estadi Johan Cruyff. Serà el segon amistós de la pretemporada; el resum del duel podrà recuperar-se aquella mateixa nit al web de TAC12.