×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Marc Trilles ja és del Nàstic

Per fi s'acaba el serial entre Nàstic i Lleida Esportiu. La incorporació de Marc Trilles se suma a la de Joan Oriol, ahir mateix. Tots dos entrenen ja a les ordres de Toni Seligrat i podrien debutar demà davant l'Horta al Nou Estadi.

Marc Trilles és de Castelló i acaba de complir 29 anys. És defensa central i signa per dues temporades amb el Nàstic després d'un estira-i-arronsa amb el seu club d'origen, el Lleida Esportiu. Fa 1.87 d'alçada i ha competit tres anys al Segrià per convertir-se en un dels marcadors més segurs de la Segona B. Anteriorment va militar a l'Atlético Saguntino i aterra a Tarragona amb la finalitat de completar un pas més que l'acosti al futbol professional. Anys enrere ja va debutar a Segona a les files del Castelló, club on va créixer. Ocuparà així la vacant del fins ara titular David Goldar, desvinculat del Nàstic.

Trilles ha completat avui la primera sessió d'entrenament al Nou Estadi per conèixer el cos tècnic i els seus nous companys. Ha estat la segona, mentrestant, del lateral esquerre cambrilenc Joan Oriol, nascut el 1986 i que torna a un Nàstic on ja va formar-se al seu dia. L'arribada Trilles i Oriol va complicar-se tant les últimes setmanes, que els futbolistes van comunicar públicament el seu malestar amb el Lleida Esportiu, que no va facilitar fins ara la marxa justificant-se en l'ERTO obert a l'entitat.

joan oriol

Marc Trilles i Joan Oriol podrien tenir minuts demà a les sis de la tarda i durant l'amistós al Nou Estadi contra l'Horta de Tercera Divisió. Un partit que se celebrarà a portada tancada i que compta amb el vistiplau de l'Ajuntament de Tarragona, que prohibeix la celebració de competicions a equipaments municipals. Els grana s'han compromès per escrit a realitzar tests serològics previs.

Veurem si també té minuts o no Feras Alghamdi, jugador de l'Aràbia Saudita i que entrena amb la primera plantilla per segona vegada, ja que va dur a terme diverses sessions durant el mes de febrer.