×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Els principals clubs esportius de Tarragona reaccionen davant la prohibició de disputa de partits

Nàstic i CBT treuen rellevància a l'anunci consistorial i creuen que serà possible competir perquè les competicions compliran els requisits de seguretat necessaris.  L'ADT creu oportú l'anunci però amb matissos, i el Volei SPiSP recorda que disputa una modalitat en què el contacte és reduït.

Ricomà explica que seria contraproduent activar la innombrable agenda d'equips de base i amateurs perquè frenar l'aparició de nous rebrots podria ser inviable. Exceptua, això sí, les competicions de major abast i ho exemplifica amb el Nàstic i el CBT, tot i que hi ha altres casos com els del Nàstic juvenil, el Volei SPiSP i l'ADT, també gestionats per federacions espanyoles.

cbt

La posició del Nàstic és ferma: els jugadors van passar proves PCR a l'inici de la pretemporada i el club espera ara el full de ruta sanitari que treballa la Federació Espanyola de Futbol i el Consejo Superior de Deportes. Si l'abast del coronavirus no es dispara encara més, els grana creuen que podran competir perquè hi haurà capacitat de control. La primera plantilla entrena des de fa setmanes.

Curiosament, l'anunci de mesures extraordinàries per part de l'Ajuntament coincideix amb la publicació de la data de tornada de la trentena de plantilles de base del Nàstic, que es reincorporaran als entrenaments a partir del 7 de setembre i sense utilitzar els vestidors.

De la Segona B del futbol a la Segona B del bàsquet, la coneguda com a LEB Plata. El CBT encara no ha començat la pretemporada perquè la Lliga no s'inicia fins al 10 d'octubre. Els blaus diuen que tampoc hi haurà problemes perquè la Federació Espanyola de Bàsquet presentarà un pla d'actuació contra els rebrots.

volei

A la Lliga EBA també de bàsquet, l'ADT Torreforta accepta la mesura però considera que hi ha aspectes millorables. La Lliga Catalana arrenca al setembre i la fase regular d'EBA, a l'octubre. I a la Superlliga 2, el Volei SPiSP recorda que el contacte a la seva disciplina és mínim.

Difícil serà, en qualsevol cas, la planificació d'amistosos, ara per ara impossibles de dur a terme als camps i pavellons de la ciutat de Tarragona.