×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Reparteixen l'aigua de Sant Magí, enguany en vuit punts diferents de Tarragona

Com cada any els Portants de l’aigua reparteixen l’aigua miraculosa de Sant Magí de la Brufaganya. Aquest any els veïns i venies de Tarragona però no l’ha pogut anar a buscar a l’ermita del portal del Carro ja que és un espai estret i s’ha decidit repartir l’aigua en vuit punts de la ciutat i de diversos barris per evitar concentracions de gent. Una iniciativa que molts han aplaudit. Des de la coordinació de portants esperen que tot i els canvis la tradició continuï atraient a gent i sigui tot un èxit.

cantics sant magi

A la plaça de la Font trobem a la Vanessa que des de petita compra l’aigua miraculosa. No és la única que any rere any no falla mai en aquesta cita. L’Anna porta 25 anys celebrant aquesta tradició. Ens ensenya la bossa plena d’aigua, alfàbrega per ella i les seves amigues. A Bonavista, en Manuel està content que hagi pogut comprar l’aigua al seu barri.

En total s’han començat a repartir aproximadament 2 mil càntirs, 2 mil testos d’alfàbrega, unes 4 mil ampolles i milers de mides. Dimecres al matí també es podrà comprar l’aigua fins les dues del migdia.