×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

El sector de restauració considera poc clares les noves mesures

Fumar a l’aire lliure a partir d’avui estarà prohibit si no es manté la distància de seguretat de dos metres. És una de les mesures extraordinàries que ha aprovat el Govern per tal de controlar la Covid19. Comprovem com als carrers i terrasses, no tothom ho compleix. Alguns quan veuen la càmera amaguen la cigarreta i es posen la mascareta. Una mesura que afecta de ple a l’hostaleria.

Una de les altres normatives que ha entrat en vigor és el tancament dels bars i restaurants a la una de la matinada, sense poder admetre més clients a partir de mitjanit. Propietaris i responsables de bars i restaurants es mostren refractaris la normativa, la majoria no volen parlar davant de càmera.

no fumar

Des de l’associació d’Empresaris de Restauració de Tarragona demanen a les administracions que siguin més clars. Creuen que les restriccions no estan ben definides i això complicarà la relació entre restauradors i clients.

La resolució també recomana limitar les trobades socials fora dels grups estables de convivència i que aquestes siguin d’un màxim de deu persones. Unes recomanacions que tampoc acaben de fer el pes al sector de la restauració que ho veuen com una dificultat més a l’hora d’atendre als seus clients.