La Imaginada dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Magí

El món del circ va ser protagonista ahir a la Imaginada. El projecte va obrir les portes amb un espectacle de cabaret i fins diumenge s’hi han programat diferents activitats per a tots els públics al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Diversos pallassos donaven la benvinguda als primers espectadors, mentre feien cua per entrar al Teatre Auditori del Camp de Mart. Aquest any la Imaginada s’ha hagut de readaptar a conseqüència de la pandèmia i enguany totes les activitats es realitzen en aquest espai.

Les mesures de seguretat i higiene són les ja habituals: ús de la mascareta obligatòria, prendre’s la temperatura, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic o seure amb distància de seguretat entre uns i altres. Entre el públic, alguns ja assidus al projecte i d’altres hi assistien per primera vegada.

imaginada foto 2

L’espectacle inaugural va comptar amb diferents disciplines artístiques com corda llisa, corda balancejada, malabars o roda aèria. En aquest cas cinc artistes del territori presentaven aquest espectacle de cabaret. Acostumats a interactuar amb el públic, l’actuació també es va haver de reformular.

foto imaginada web

La Imaginada que enguany celebra la dotzena edició s’allargarà fins diumenge amb una programació farcida de concerts, espectacles, xerrades i fins i tot sopars de diferents països.