Preparats per a la nova Lliga

L'inici matiner de la pretemporada del Nàstic serà un avantatge respecte als equips que no han pogut començar encara. El cos tècnic fa balanç positiu d'una primera setmana i mitja de treball en què prima la readaptació a l'entorn per damunt de qualsevol aspecte tècnic.

Dir que entrenar a l'agost és un luxe seria absurt qualsevol altre any menys l'actual. Que el Nàstic afronti la 'prèvia' de la campanya des d'inicis d'aquest mes pot ser un factor diferencial respecte a molts rivals que per manca d'infraestructures no ho han pogut fer encara. Els 15 dies de sessió extra abans de l'inici oficial de la pretemporada pot ser una mena de fitxatge respecte a part d'una Lliga de fases i que resoldrà la primera, si no hi ha nous canvis, en tan sols 18 jornades.

fausto

La salut física del grup és més que acceptable tot i el greu confinament de mesos enrere. Hi ha jugadors que van passar l'estat d'alarme en un pis sense espai ni material per exercitar-se. Generalment, les mancances principals són de potència aeròbica: cal reforçar la resistència perquè el treball de força ja hi és. Que la plantilla sigui, de moment, idèntica a la de l'any anterior amb l'única cara nova de Gonzi també permet que tot sigui molt més fàcil.

Dimecres vinent es compliran les dues primeres setmanes de l'estiu del Nàstic marcat, com no pot ser d'una altra manera, per la incertesa competitiva de la pandèmia. La Lliga podria començar l'últim cap de setmana de setembre.