El camping Trillas, a Tamarit, dels pocs que obre coincidint amb l'inici de la fase 1

L’entrada a la fase 1 permet l’obertura d’allotjaments turístics. Encara són pocs els que s’hi ha atrevit. Un d’ells és el càmping Trillas, a la platja de Tamarit. Ho ha fet de forma parcial, obrint algunes de les zones de bungalow i acampada. De moment, la resposta dels clients és tímida. Cinc allotjaments el primer dia, però els propietaris de l’equipament confien remuntar a mesura que avanci la temporada i s’alleugin encara més les mesures de confinament.

La família Ariz descobreix l’estança que els acollirà durant els propers mesos. Són clients habituals del càmping Trillas a la platja de tamarit. Hi acostumen a llogar una caravana fixe que els permet anar-hi quan vulguin durant la temporada. Només saber que aprofitant l’alleujament de les mesures de confinament el càmping reobria han estat un dels primers a anar-hi.

L’obertura del càmping però només és parcial. Una zona de bungalows i una part de parcel·les per acampada i per autocaravanes. Com la zona on la família Ariz té la caravana encara està tancada, el càmping els ha reallotjat en un dels bungalow habilitats. Allí, aquesta família de Constantí hi vol passar tota la temporada.

PENDENTS DE LA DESESCALADA

El càmping Trillas enceta ara una temporada diferent. Igual que la resta d’establiments turístics ha perdut completament la finestra de setmana santa i el pont de maig. Ara, després d’haver acollit famílies de Camp Clar reallotjades a causa d’un incendi durant l’estat d’alarma, ha aprofitat el primer dia de l’entrada a la fase 1 per encetar la nova temporada. De moment, el primer dia ha registrat cinc clients. Els responsables confien repuntar però són conscient que l’evolució de la temporada dependrà també de les mesures de desescalada imposades pel govern, especialment pel que fa a la mobilitat, tenint en compte la procedència dels turistes.

NOMÉS HAN OBERT EL 10% DE LA SEVA CAPACITAT

El càmping Trillas ha encetat la temporada si fa no fa al 10% de la seva capacitat i les zones d’esbarjo comunes com la piscina tancades. No així els serveis de terrassa de restaurant i de supermercat. De les 3.000 places que ofereix l’equipament ara en té disponibles poc més de 300.