Volei SPiSP - Castelló (3-0)

Tarragona optarà a l'ascens al sostre del voleibol després d'un triomf que assegura el passi a la 'Final Four' quan queden encara tres jornades de fase regular per jugar-se.

Era pràcticament un tràmit però que calia complir-lo guanyant o esperant una ensopegada del principal perseguidor, el Leganés. I finalment no va ser necessari cap favor extern perquè el Volei SPiSP va desfer-se còmodament del Castelló per assegurar-se la classificació per a la lligueta d'ascens de la millor manera possible, amb notable rendiment davant l'afició cooperativista.

No va ser un partit qualsevol, ja que molts recorden que una derrota davant el mateix Castelló el curs passat va deixar el Volei SPiSP sense accedir a la fase per pujar. Ara, en canvi, els visitants passaven per Tarragona sense cap motivació afegida perquè tenen la permanència assegurada i cap opció d'acostar-se a les dues primeres places. 

Des d'ara i fins a la celebració de la fase d'ascens Vlado Stevovski podrà aplicar majors rotacions amb l'objectiu de cuidar els puntals de l'equip. El primer dels últims tres compromisos dels de Sant Pere i Sant Pau, ja classificats, els acostarà justament a Leganés, dissabte a les 19 hores. 

Sets: 25-22, 25-18 i 25-13.