La CUP presentarà propostes al ple per aprofitar l'Anella Mediterrània



El grup municipal de la CUP a Tarragona portarà al pròxim ple municipal una moció amb propostes per donar utilitat a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània. Els cupaires recorden que els Jocs del Mediterrani van ser un autèntic desastre, però consideren que el més lamentable és que els equipaments estiguin infrautilitzats.

Més d’un any després dels Jocs Mediterranis, des de la CUP assenyalen que la ciutat s’ha hipotecat dedicat les grans inversions a unes instal·lacions esportives que s’estan utilitzant molt per sota de les seves possibilitats.

Per això, el grup municipal presentarà al ple un paquet de propostes per revitalitzar l’Anella Mediterrània i convertir-la en un element de cohesió social. Els anticapitalistes emplacen el govern d’ERC ha arribar una entesa amb el govern de la Generalitat per fer-se amb la titularitat del Palau d’Esports, no entenen que estigui tancat per traves administratives. Alhora, demanaran que als pressupostos del 2020 incloguin les inversions necessàries per enllestir l’equipament.

D’altra banda, reclamen un únic projecte al patronat d’esports i a l’oficina de projectes perquè el camp de rugbi pugui ser un espai real per a la pràctica esportiva.

Més enllà de l’esport, però, la CUP també proposa donar altres utilitats a l’Anella. Per exemple, que el Palau d’Esports pugui acollir també activitats culturals. A més a més, plantegen l’impuls d’un projecte educatiu perquè els escolars de primària puguin fer-hi activitats ambientals. L’ús de l’Anella també consideren que s’hauria de reforçar amb el Casal d’Estiu i un programa FIT Jove ampliat.