Per sisè any, EMATSA i el Club dels Tarraconins organitzen aquestes representacions que busquen sensibilitzar i conscienciar sobre l'ús responsable de l'aigua.
Els de la camisa verda podran participar a la jornada de diumenge per primera vegada des que es va implantar el format de, com a mínim, dues diades. Un fet històric que consolida la gran feina…
Així ho va determinar un sorteig que va deixar a Sant Pere i Sant Pau segons, la Jove tercera i el Serrallo en quarta posició
L'Esbart Santa Tecla torna a portar a la plaça de la Pagesia els set quadres que representen la vida, martiri i mort del sant tarragoní.
Des de dissabte i fins a aquest dilluns, dia de Sant Roc, diferents carrers de la Part Alta de Tarragona han acollit nombrosos actes festius i tradicionals

Rècord d'assistència de la Imaginada

Dimarts, 16 Agost 2022 10:08
Defineixen els seus organitzadors que tot plegat es tracta d'un espai per a la llibertat d'expressió, i això pot vehicular-se mitjançant diversitat d'arts.
Es tracta del Joan i la Lolita, fills dels gegants Curro i Montse. Dissabte es va celebrar la presentació amb una trobada gegantera a la plaça de la Constitució.
Els de la camisa verda descarreguen, amb tres dies de diferència, dues vegades el 3d8 i ja estan virtualment classificats per la jornada de diumenge del Concurs. La Jove afina el 3 i el 4d8 per…
A més de les rames d'olivera, els membres de la Moixiganga han cobert l'arc amb centenars de fotografies del Braç de Santa Tecla en homenatge als 700 anys de l'arribada a la ciutat. 
La platja del Miracle ha presenciat les peripècies de cinc embarcacions per completar el trajecte i transportar els càntirs amb "l'aigua de Sant Magí". 
S'ha canviat l'emplaçament amb motiu dels 40 anys de l'Esbart Dansaire de Tarragona i per tal d'ampliar el públic. 
Els amfitrions van ser la parella de Gegants Egipcis, el Ramsès II i la Nefertari, que compleixen 5 anys i el capgròs de la Tecleta del Club Maginet que en fa 15.
Aquest dissabte es va celebrar un càsting a la plaça de les Cols en el que hi van participar una quinzena d'infants. 
La preocupació per la sequera existeix, però de moment es parla d'un escenari de certa normalitat. L'empresa municipal dona servei a unes 160.000 persones. 
Agafar el bus a Tarragona serà una mica més barat d'aquí a mig mes. L'Empresa Municipal de Transports reduirà un 30% el preu dels abonaments. La mesura entrarà en vigor l'1 de setembre i s'allargarà fins al…

Tarragona, a punt per Sant Magí

Divendres, 12 Agost 2022 09:50
Són moltes les localitats del Camp de Tarragona que ja han tingut el primer tast de festa major després de la pandèmia. La capital, però, encara no n'havia pogut gaudir cap.