Des d’ahir, que es vacunen a persones d’entre 70 i 79 anys citades prèviament pel CAP Jaume I. L’espai està preparat per administrar la dosis de Pfizer a més de 200 persones al dia.
Esquerra i la CUP s'han reunit aquest dijous sense cap gran pas endavant per incorporar les cupaires a l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona.
L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat unes obres que permetran unir 18 centres educatius i universitaris de la ciutat. Ara es treballa amb Foment per construir un carril per a bicicletes fins a Altafulla.
Ho fa per adaptar el certamen a les noves tendències creatives. Hi haurà un sol premi, de 6.000 euros, i es podran presentar obres de qualsevol estil emmarcat dins les arts visuals.
El món literari de Tarragona va reunir-se als jardins de la Casa Canals en la tradicional recepció anual de la Casa de les Lletres per celebrar Sant Jordi. El sector es reivindica un cop més per…
El text és obre de l'actual director del Museu Diocesà, Andreu Muñoz, i les il·lustracions van a càrrec de Pilarín Bayés.

Així serà la Primera RFEF

Dijous, 15 abril 2021 08:48
Si el Nàstic no puja, ja sap què li espera el curs vinent. La RFEF ha definit per fi el format competitiu d'un torneig envoltat encara de dubtes pel que fa a la seva possible professionalització. 

Ja no es pot fallar a casa

Dijous, 15 abril 2021 07:10
Els dos empats consecutius del Nàstic han esgotat el marge de coeficient aconseguit durant la primera fase i obliguen a guanyar diumenge contra el líder destacat de la classificació, l'Eivissa.
Primer partit de l'ADT Torreforta amb públic al pavelló i última jornada de la fase regular de la Lliga EBA a la recerca de la que seria, també, la primera victòria del conjunt de Ponent.
Previst per aquest divendres, també s'han posposat els concerts de Sidonie iCrim i la Inquisición, de dissabte i diumenge. El cicle se celebrarà finalment el 14. 15 i 16 de maig.
Les dues formacions remarquen que una decisió unilateral d'ERC trencaria el pacte de govern i l'emmarquen en les negociacions al govern català. Demà Esquerra es reunirà amb la CUP per explorar l'entrada de les anticapitalistes.
El consistori tarragoní ha recordat els 90 anys de la implantació de la Segona República amb la bandera espanyola republicana al balcó i amb un acte solemne al Saló de Plens.
La inauguració de l'exposició "Jordi Cuixart des de Lledoners" ha suposat l'inici de la commemoració dels 50 anys de l'entitat al Tarragonès.
Unes 200 persones van poder veure l'obra ja al Teatre Tarragona. Produït per aquesta casa, "La primavera Republicana s'emetrà a les 20:30 i a les 22:30 hores.
Les despeses de la temporada actual es dispararan per l'allargament del calendari competitiu fins a inicis del mes de maig. Un contratemps econòmic paral·lel a l'esperança esportiva d'optar a la salvació.
Així ho han expressat en un comunicat després que la militància republicana avalés l'entrada de la formació encapçalada per Dídac Nadal al govern. Els comuns neguen haver avalat mai aquest pacte.
Canvia't al 39 a la TDT