El primer niu d'aquesta espècie a Catalunya s'ha detectat a la platja de la Savinosa. Contenia 114 ous, 24 dels quals s'incubaran de forma artificial. 
Exigeixen l'adequació dels seus convenis, que no s'ajusten als que oficialment atorga l'Ajuntament. De moment, estan recollint firmes per exercir pressió. 
El carrer Macià Mallol lluirà un mural feminista per reivindicar la lluita contra les desigualtats laborals de les dones. 
El festival itinerant ofereix fins diumenge una gran varietat de productes, d'activitats i de concerts. El punt central és el Passeig de les Palmeres.
S'hi celebra la segona edició de l'Open Internacional Stars Xou. És una competició internacional de patinatge artístic que aplegarà a més d'un miler d'esportistes.
Seran 192 pisos de lloguer social, amb un preu de lloguer per sota dels del mercat i la meitat dels quals destinats a menors de 35 anys i majors de 65.
Es donarà la circumstància, també, que l'equipament a l'alçada de Cala Romana només podrà funcionar durant un parell de mesos, perquè el 15 d'octubre es desmuntarà l'espai.
Aquesta carrera continuarà tenint la nota més alta per entrar a la Universitat Rovira i Virgili. Entre els 10 ensenyaments més sol·licitats també trobem infermeria, psicologia i dret, per aquest ordre.
Són paraules que suposadament va dir l'àrbitre Eder Mallo un dia abans del Nàstic - Màlaga. Josep Maria Andreu, expresident del club grana, ha dit que en tenen proves. Això, en una Junta d'Accionistes on s'ha ratificat a…
El nou president Lluís Fàbregas va confirmar que tenen avançades algunes sortides en forma de traspàs. Ingressar ajudarà a poder tancar un pressupost que ajudi a tornar a confeccionar una plantilla competitiva.
La nova normativa no es preveu que estigui llesta per al ple de l'Ajuntament de Tarragona de finals d'aquest juliol i, a l'agost, s'atura l'activitat ordinària al consistori. S'apunta, doncs, al setembre,
L'Ajuntament de Tarragona s'ha vist forçat a demanar una pròrroga dels Next Generation perquè la licitació de la maquinària del control d'accés de vehicles ha patit entrebancs.
El nou espai està ubicat a l'antic aparcament de camions i compta amb una pista de futbol sala, una de bàsquet i una xarxa de voleibol.
Estem parlant de malalties com la covid o la grip. Un grup d'investigadors ha desenvolupat el model que permet conèixer com es comporta un núvol dels aerosols en un espai tancat i quan triga a dissipar-se…
Ematsa aposta per una innovació tecnològica que canviarà per complet les obres a Tarragona. S'evitarà aixecar tot un carrer per fer les intervencions i canviar per complet les instal·lacions.
Els treballs tenen una previsió de 8 setmanes i el valor del contracte que ha sortit a licitació és de 40.000 euros.