SCAN porta la guerra al Museu d'Art Modern

Dijous, 08 Desembre 2022 07:46
El festival internacional de fotografia de Tarragona continua en marxa i inaugura dues noves exposicions instal·lades al Museu d'Art Modern de Tarragona: "Get Ready", de Marcel Pey, i "Photobooks. Guerra a distància".
Els quatre quioscos de titularitat municipal que es troben tancats a la Rambla Nova de Tarragona continuaran sense adjudicatari. El consistori obrirà un nou concurs amb una sèrie de requisits adaptats a les demandes del mercat.
Així es desprèn dels treballs començats d'urgència al mes d'octubre. Aquests no han descobert cap estructura interior original i han certificat les grans deficiències derivades d'una mala construcció als anys 70.
Aniran dirigides a 487 habitatges i suposaran un recàrrec del 50% del rebut de l'IBI. És un primer paquet sancionador que pot anar a més, ja que es calcula que hi ha 7.000 pisos buits a…
El certamen abaixa el teló aquest dimecres després d'una setmana amb molt bona resposta del públic, especialment a l'epicentre, el Teatre Metropol.

Fitxarà el CBT? Improbable

Dimarts, 06 Desembre 2022 03:59
La incorporació d'un efectiu en la posició de base està pràcticament descartada, almenys de moment, i després de l'adéu de Nico Domínguez. Si és així, el paper dels joves de la casa incrementarà encara més la…
En un acte a la Cambra de Comerç de Tarragona, han reclamat a la Generalitat que es comprometi amb el projecte i agilitzi els tràmits per aprovar definitivament el pla director urbanístic.

La nova casa de Todos en Azul

Dilluns, 05 Desembre 2022 11:19
L'associació que aplega famílies amb infants amb autisme inaugurarà aquest diumenge el seu primer local permanent. L'espai vol esdevenir un centre de referència per dur a terme activitats adaptades a aquestes persones.

El sentiment de repicar les campanes

Dilluns, 05 Desembre 2022 09:54
El toc manual de campanes ja és Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Seguim el toc especial a Tarragona per celebrar la fita i parlem amb un dels campaners més reconeguts: Tòfol Conesa.
L'entitat va presentar l'espectacle 'Anhels' amb la participació del Cos Jove i el Cos de Dansa. Va ser la cloenda dels actes per les seves quatre dècades d'existència i es va dur a terme al Teatre…
L'ens sanitari rep el principal guardó en una nova edició dels Premis a la Fidelitat de la Setmana Santa de Tarragona.

CBT - Esparreguera (92-75)

Diumenge, 04 Desembre 2022 14:32
Ousmane debuta i catapulta el seu equip cap a la victòria contra l'Esparreguera. L'interior, encara menor d'edat, signa 40 de valoració amb 25 punts, 12 rebots i un sol error en 11 tirs de camp.

Volei SPiSP - Sayre (3-0)

Diumenge, 04 Desembre 2022 13:26
Domini acaparador dels cooperativistes contra un cuer sense victòries a la Superlliga 2. Així, en zona de "play-off" d'ascens, són ja tres punts de marge respecte al San Roque, que va caure contra el líder. 
La plaça Corsini de Tarragona acull una festa, amb la geganta Frida i el gegantó Sant Rafael, per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Ousmane ja pot jugar

Divendres, 02 Desembre 2022 04:06
El CBT - Esparreguera suposarà l'estrena del jove interior senegalès, que va tornar a Tarragona fa pocs dies després de mesos al seu país per problemes burocràtics. Ho farà davant l'Esparreguera, equip  reviscolat a l'EBA.

L'últim partit del 2022 lila

Divendres, 02 Desembre 2022 03:30
El TGN Bàsquet afronta el darrer compromís d'aquest any perquè el del 18 de desembre al Sagrat Cor s'ha ajornat. Un triomf davant l'Hospitalet reactivariael bon ritme a Copa i després de la derrota de la…