En les pròximes setmanes començaran 15 mesos de treballs per condicionar tres de les quatre façanes del monument. L'objectiu és frenar-ne la degradació i evitar possibles nous despreniments.
El contracte s'ha assignat a l'estudi d'arquitectura barceloní Ensenyat-Tarrida per un valor de més d'un milió d'euros i disposa de vuit mesos per redactar-lo.

La URV viu la seva Festa Major

Dijous, 23 Març 2023 11:00
Se celebra per primer cop oberta a tota la comunitat universitària. Durant tot el dijous hi ha activitats al Camp de Mart de Tarragona. 
Presentat pel periodista Josep Suñé, l'acte va constar de tres tertúlies al voltant de temes com la Setmana Santa de Tarragona, el propi gremi i el Ball de Titans.
El Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona i la Xarxa Santa Tecla convoquen la primera edició d'aquest guardó que està dotat amb 5.000 euros, repartits en dos premis de 3.000 i 2.000 euros.
Més d'un centenar de peces omplen la mostra 'Cartells de la vida moderna', que s'ha inaugurat aquest dijous al CaixaForum Tarragona. La mostra recull la visió de la societat d'una època plena de canvis.
Comissions Obreres ha traslladat el seu malestar a les portes de l'Audiència de Tarragona coincidint amb el tercer dia de declaracions dels responsables de l'empresa per l'accident mortal del 2020. 
Juan Manuel Rodríguez Prats ha seguit la teoria defensada per Morlanes. Ha manifestat que el material que va provocar l'explosió no estava catalogat com a perillós. També ha negat qualsevol responsabilitat en els processos de producció…
El PSC comparteix la filosofia de la majoria dels projectes plantejats per l'executiu, però lamenta que no s'hagin arribat a executar malgrat fins i tot tenir, alguns d'ells, dotació pressupostària.
Aquest pas de la Congregació de la Sang de Tarragona arriba enguany als 75 anys de vida; una efemèride que arriba acompanyada per la renovació d'un element que no és protagonista, tot i que és molt…
El jurat que entrega els guardons destaca que la Trono s'hagi convertit en tot un referent del teatre de proximitat més enllà de Tarragona.
Per confeccionar la candidatura i aconseguir el reconeixement, abans s'ha constituït una plataforma per la defensa d'aquest estil musical propi de Catalunya.
El club tarragoní ha enviat la petició amb el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana. La fase final es jugarà el cap de setmana del 20 d'abril.
Gerard Ario ha declarat davant la jutgessa que la seva funció a l'empresa no implicava conèixer l'estat de la planta ni del reactor accidentat. Aquest dimarts ha tornat a declarar l'antic conseller delegat, José Luis Morlanes.
La reobertura de la fortificació arribarà després de la rehabilitació que farà l'Ajuntament de Tarragona durant els pròxims mesos. Els treballs costaran uns 250.000 euros.
Unes 400 persones han participat en l'enquesta ciutadana per elaborar el Pla Integral de la Part Baixa de Tarragona.