La llibreria del barri tarragoní ha venut el número amb 6 encerts i el reintegrament. Dia d'alegria en una de les zones més humils de la ciutat. 
Consideren que fins ara la Generalitat no ha estat a l'altura i que la implementació de la llei de Patrimoni Cultural Català és insuficient.

250 persones "fan salut" a Tarragona

Divendres, 12 abril 2024 10:00
La caminada "A bon pas fem salut" ha arribat a la seva desena edició aquest dijous. És un esdeveniment inclòs al programa d'activitats de "Tarragona saludable".
La mostra està produïda pel Port de Tarragona en col·laboració amb la revista periodística 5W. Es pot visitar gratuïtament fins al 5 de maig al Tinglado 1 del Moll de Costa.
La doctora honoris causa per la Universitat Rovira i Virgili, Mary Nash, ha reivindicat la figura de Clara Campoamor, en l’acte institucional del Dia dels Valors republicans a Tarragona.
L’historiador Jordi Piqué presenta en un llibre un recull documental i fotogràfic de la Tarragona de la Guerra Civil.
El Nàstic passa per un millor moment, sí, però el Tarazona també. Els aragonesos s'estan aferrant a la permanència amb la mateixa fórmula grana d'enguany: porteries a zero i pilota aturada.
Els republicans reclamen a Viñuales que agilitzi els tràmits de cessió del solar a la Generalitat. L'executiu local diu als republicans que "abans de parlar s'haurien d'informar".
La cita serà del 30 d'abril al 5 de maig, amb un esdeveniment amb 30 anys d'existència, però que no es fa des d'abans de la pandèmia.
És un recull de les històries d'una vintena de dones del territori que van haver d'emprendre el camí de l'exili durant la Guerra Civil i la dictadura franquista. Es pot veure a l'Antiga Audiència.
El Nàstic visita diumenge a les quatre de la tarda el camp del Tarazona. Un dels equips que ara mateix passa per un millor moment. Els aragonesos sumen tres victòries consecutives i intenten fugir del descens.
El jove, de només disset anys, va estar la setmana passada concentrat amb la selecció espanyola sub-20. Amb el combinat va aconseguir la classificació per al pròxim campionat d'Europa. Hem parlat amb ell.
Va ser al Port de Tarragona i es va convertir en un dels episodis amb major ressò internacional de la Guerra Civil. Ara, Òscar Martín i Txell Navarrete han recollit la documentació gràfica i de premsa…
L'entrenador aragonès diu adeu al Serrallo després d'haver-se quedat a les portes d'una salvació que semblava quasi impensable.
Les ajudes per participar en els casals d'estiu ja no estaran obertes a tots els infants i joves, sinó que es destinaran només a les famílies que més ho necessiten. El govern posa la llei damunt…
La institució eclesiàstica, però, no ho faria fins que el jutjat de primera instància no resolgui la demanda que va interposar l'exsotsprefecte de la congregació Josep Maria Fortuny.