En un partit on van passar moltes coses i amb un ambient tens i calent, els de Dani Vidal van fer gala del seu estat de forma davant el Sabadell.
Puntual a la mitja nit, l'Àliga apareixia al capdamunt de les escales de la Catedral i a ritme de Paquito el Chocolatero. La van acompanyar, com mana la tradició, la Mulassa, el Lleó i els Gegants…
Als peus de l'ajuntament, la Tradiband va interpretar el primer Amparito de les Festes. Tot i que segurament se n'havien tocat molts d'altres abans, aquest figura al programa com el primer oficial.
El popular ball tarragoní estrena l'espectacle Carcamals a la Romana sense deixar de banda la crítica i l'humor basat en l'actualitat de la ciutat, però ambientant-lo en la Tarraco d'ara fa 2.000 anys.
L'acte de lliurament del premi entregat per Òmnium Cultural del Tarragonès es va celebrar als jardins del Teatre Metropol. El guardó reconeix la tasca d’una persona o entitat que s’hagi distingit pel servei i la projecció del país…
Els grups musicals que habitualment acompanyen els elements del seguici festiu de Tarragona han participat en la tradicional Entrada de Músics de Santa Tecla per la Part Alta, des del Portal del Roser fins a la…
El 5d9f de la Jove, la tripleta dels Xiquets, la clàssica de vuit de Sant Pere i Sant Pau i els castells bàsics de vuit del Serrallo han de ser els principals objectius per a la…
En l'acte s'ha tornat a reclamar una millora del finançament dels centres universitaris públics catalans. Des del govern català s'ha destacat l'esforç fet en la rebaixa de preus per als graus i màsters.
Elements sanitaris, menjar, roba o una peça artística poden sortir d'una impressora. Ho podem comprovar fins al 18 de febrer a l'exposició "PRINT3D. Reimprimir la realitat".

Nàstic - Sabadell: prova de foc per al líder

Divendres, 22 Setembre 2023 07:59
El Nàstic buscarà el tercer triomf consecutiu al Nou Estadi davant el Sabadell. El conjunt de Dani Vidal és el líder del grup 1 de Primera Federació i espera el suport de l'afició per seguir al…

L'Hospitalet tornarà a posar a prova al CBT

Divendres, 22 Setembre 2023 07:52
Tornada de la primera eliminatòria de la Lliga Catalana per a l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona, després del 53-56 de l'anada. Els tarragonins intentaran capgirar la balança a la pista de l'Hospitalet.
L'actor i impulsor del ball de Dames i Vells ha tocat temes com els drets LGTBIQ+, el feminisme o la defensa de la llengua catalana.
Conversem amb Oriol Grau, pregoner d'enguany i perpetuador de les festes l'any 2014. El seu és un dels noms propis de la festa major pel paper clau que va tenir ara fa 43 anys en la…
Durant quasi mitja hora i sense treva, va omplir ahir a la nit de foc i festa la plaça de les Cols. És un dels actes destacats per celebrar les quatre dècades.
Com a colles convidades els van acompanyar els diables petits de Caldes de Montbui, el ball de diables d’Altafulla, el Drac Petit de Valls i el Senglar de l’Espluga de Francolí.
L'acció, just davant el retaule gòtic de l'escultor medieval Pere Joan, narra cadascuna de les seqüències de la santa, com els martiris de la foguera o dels lleons.