L'Ajuntament de Salou tindrà enllestit el projecte per legalitzar Villa Enriqueta a finals d'any

L’Ajuntament de Salou tindrà acabat a finals d’any el projecte per adequar Villa Enriqueta a les normes del POUM. D’aquesta manera els propietaris d’aquest xalet situat al Passeig Jaume I podran iniciar les obres i tornar a obrir un negoci si ho volen. A banda, encara queda un altre procediment judicial obert, els propietaris reclamen al consistori salouenc 6,7 milions d’euros per responsabilitat patrimonial.

Una sentència judicial obliga que el xalet de propietat privada Villa Enriqueta de Salou compleixi les normes del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Perquè es compleixi la legalitat l’Ajuntament de Salou està elaborant el projecte d’obres. El consistori espera tenir-lo llest a finals d’aquest any. D’aquesta manera els propietaris podrien iniciar les obres i això permetria poder-hi tornar obrir un restaurant.
A causa d’aquesta sentència els propietaris reclamen a l’Ajuntament una indemnització de 6,7 milions d’euros per responsabilitat patrimonial. L’Ajuntament va desestimar el tràmit d’aquesta reclamació, però el jutge no ho va acceptar.

El consistori ha recorregut aquesta decisió judicial, per tant encara no hi ha res en ferm. El que si ha estat favorable a l’Ajuntament de Salou és la sentència que diu que el consistori no haurà de pagar una indemnització a la cadena de pizzeries La Piemontesa per no haver pogut obrir un establiment en aquest xalet del passeig Jaume I.