CB Salou - Castellbisbal (76-67)

Debut històric i triomf a la Lliga EBA del CB Salou, que s'ha sobreposat a les lesions per guanyar merescudament i que agafa forces de cara al derbi contra el CBT.

Un sol partit i ja sap què és guanyar en competició gestionada per la Federació Espanyola de Bàsquet. La capital de la Costa Daurada ha donat la benvinguda a l'EBA amb una merescuda victòria davant el Castellbisbal que, això sí, ha plantat cara fins a les acaballes.

L'inici fulgurant dels de Jesús Muñiz, nou  per damunt en acabar-se el primer període (21-12), ha estat clau per entendre la resta del partit, i és que les diferències s'han mantingut gairebé inalterables. Un coixí suficient per guanyar, però que ha mantingut viva la tensió els tres altres quarts. 

Els locals han rendit malgrat la més que notable absència de CJ Barksdale, que s'ha lesionat quan només s'havien disputat cinc minuts de duel. El nord-americà pateix un esquinç al turmell per culpa d'una topada que, a l'espera de proves complementàries, el fa ser dubte seriós per a la visita de dissabte a la pista del CBT (19h.),

Sense Barksdale, l'altre estranger, Everet Pleasant, ha encapçalat la faceta ofensiva del CB Salou amb 18 punts i ben acompanyat pels 14 de Marc Morales.

Parcials: 21-12, 12-13, 20-18 i 23-24.