El millor ral·li del món continuarà a Salou

Del 25 al 28 d'octubre la millor prova del planeta se celebrarà una vegada més a casa nostra. La cita arrencarà amb el tradicional shackedown d'Emprius i mantindrà l'espectacular tram del Passeig Jaume I.

El dijous 25 d'octubre, la zona d'Emprius gaudirà dels espectaculars 3 quilòmetres previs. Un tram sense valor a la classificació però que serveix de tast per als més de 300 km cronometrats posteriors i que travessaranel nostre territori.

La principal novetat respecte al 2017 és que torna el tram especial de Barcelona, que es durà a terme la mateixa tarda inaugural i després de la sortida oficial salouenca. L'únic tram mixt del Mundial circularà divendres per la Fatarella i Gandesa, i dissabte per Savallà, Querol i Montmell. Aquella mateixa tarda el Passeig Jaume I repetirà experiència amb la súper especial de 2 quilòmetres

L'impacte econòmic del Rally 2017 va ser de 48 milions d'euros, amb 44 milions de teleespectadors i 200.000 aplegats a les carreteres. I un detall important, el 96% dels visitants nacionals i estrangers volen repetir experiència.

Serà la penúltima prova puntuable per al calendari mundialista i pot decidir la classificació general. PortAventura exercirà de parc d'assistència d'un certamen que involucra 24 municipis i 8 comarques diferents.