El CB Salou té la promoció d'ascens entre cella i cella

L'OCA Global Salou està ferit després de quatre derrotes consecutives. En el moment clau de la temporada els salouencs no han acabat de trobar-se còmodes i han caigut fins a la sisena posició. Amb tot, el Club Bàsquet Salou encara depèn d'ell mateix per aconseguir el segon gran objectiu de la temporada, entrar a la promoció d'ascens. Seria un premi i no volen que se'ls escapi.

EL SANTFELIUENC, SENSE RES A PERDRE

L'ambició i saber gestionar els moments complicats serà clau. Al davant, el Salou tindrà un Santfeliuenc que amb 10 partits guanyats i 13 de perduts, encara té possibilitats tant d'acabar en promoció d'ascens com de descens. A més, els del Baix Llobregat també arribaran ferits després de l'última derrota davant el CBT. La defensa jugarà també un paper capital per controlar com ja va fer el conjunt tarragoní a Darnell Cowart, la gran sensació de la lliga les últimes setmanes. En els quatre partits que ha jugat, el pivot americà, de mitjana ha anotat més de 22 punts per partit, ha agafat 9 rebots i ha repartit 2 assistències.

El partit entre l'OCA Global Club Bàsquet Salou i el Santfeliuenc tancarà l'antepenúltima jornada de la LEB Plata, diumenge a un quart de set de la tarda. A la primera volta els de Jesús Muñiz van guanyar per 75 - 82.