El CB Salou rep a l'Horta Godella sense mirar la classificació

L'OCA Global Salou li ha agafat el pols a la LEB Plata. El conjunt de Jesús Muñiz passa pel millor moment de la temporada, tot i perdre a l'última jornada per 96-84 a la pista del Benicarló, el líder. Abans, els de la Costa Daurada havien encadenat dues victòries consecutives contra Ibersol CBT i CB Prat. Tot i la baixa d'un home important com el base Víctor Aguilar, la millora del Salou durant l'inici de curs ha estat constant.

Diumenge els salouencs rebran la visita del Club Bàsquet Horta Godella. Els valencians no han tingut un bon inici i són penúltims amb un balanç de només una victòria i cinc derrotes. Uns resultats, però, que no amaguen la qualitat del filial del València Bàsquet d'ACB. Per això, tècnic i jugadors són conscients que no poden mirar la classificació. El Salou és setè amb tres partits guanyats i tres perduts.

EL PARTIT, EN DIRECTE PER TAC 12

El duel entre Oca Global Salou i Horta Godella es podrà veure en directe per TAC 12 i la plataforma La Xarxa +, diumenge a partir d'un quart de sis de la tarda. L'OCA Global Salou buscarà mantenir-se en posicions de promoció d'ascens.