Issac Mayo, el far de l'OCA Global Salou

Aquesta està sent la temporada de l'explosió d'Isaac Mayo. L'OCA Global Salou va refer quasi totalment la plantilla per enguany, quedant només tres jugadors del curs anteriors. Va ser un estiu mogut als despatxos. I es va fer bona feina, perquè les incorporacions estan funcionant bé i els salouencs estan quallant un bon inici de curs.

D'entre totes les noves arribades, qui millor està rendint és Isaac Mayo, procedent del Cornellà. El base barceloní, de 22 anys, s'ha erigit en el líder de l'equip. És el màxim anotador, amb 17 punts de mitjana, i el segon jugador més utilitzat, amb 30 minuts per partit. Mayo és també el passador més eficaç de l'equip, amb 4,6 assistències per matx. El base i la resta de companys s'han entès molt ràpidament.

ACTUACIONS CLAU

isaac

Es va perdre la primera jornada contra el Palmer, però des d'aleshores no ha parat de créixer. A Mataró, 12 punts i triple per guanyar el partit sobre la botzina. Contra el Cartagena, el duel més discret, amb sis punts. Després, el dorsal 9 ha encadenat tres partits espectaculars: 17 punts en el derbi contra el CBT, 24 per tòrcer el Prat i 26 a Benicarló, el líder, sent l'MVP del duel. Mayo va arribar per tenir molt pes dins el projecte i està responent.

BEN AMUNT ALS RÀNQUINGS

Més enllà de ser el líder del Salou, Isaac Mayo està sent una de les estrelles de la categoria. El barceloní té la tercera millor mitjana d'anotació del grup Est de la LEB Plata i la sisena millor d'assistències. Amb tot, Mayola millor mitjana de valoració: 24,8. I no s'ha de passar per alt que és el segon triplista més eficaç, amb un encert del 58%.