En marxa la segona fase de transformació de Carles Buïgas

L'avinguda de Carles Buïgas, a Salou, ja ha començat la segona fase de la seva transformació. Les obres han de convertir la via en un espai sense vehicles i reservada als vianants, tal com passa ja en el primer tram. Ara, al llarg de 415 metres, les màquines hi treballaran durant un any o un any i mig per deixar pas després únicament a les persones. Tot plegat  costarà 4 milions i mig d'euros, bona part dels quals, 3 milions, es finançaran amb fons europeus.

Actualment, les persones ja sónles protagonistes del tram entre els carrers d'Andorra i Murillo. Ara, amb les primeres màquines al tram de 415 metres entre Murillo i Pompeu Fabra, s'enceten unes obres que han de durar entre un any i un any i mig. Així, les previsions diuen que, un cop entrem al 2025, ja es podrà caminar al llarg dels quasi 900 metres d'avinguda. Tot plegat suposarà una actuació més dins el pla de transformació urbana de Salou, amb l'Eix Cívic com a emblema.

De moment, encara es pot circular en vehicle per Carles Buïgas, però això acabarà aviat. L'avinguda de Pompeu Fabra i el carrer de Falset seran les vies que assumiran el trànsit rodat que fins ara circula per aquesta cèntrica via que ja es troba en obres.