Salou promou música clàssica durant l'estiu

L’agenda d’activitats programades a Salou durant l’estiu tornaran a incloure enguany concerts vinculats al festival internacional de música Costa Daurada. Un cicle de quatre concerts de música clàssica que s’iniciaran aquest proper diumenge a la Torre Vella amb una proposta de música antiga amb quintet de corda i clavicèmbal. L’organització assegura que el festival neix amb voluntat de cohesió i ho exemplifica aprofitant la segona proposta del festival: un recital de piano de la refugiada ucraïnesa Oksana Pavlova.

Tots els concerts seran gratuïts i  es realitzaran en escenaris accessibles com la Torre Vella, el Patronat de Turisme i la plaça de les Comunitats Autònomes. Tot plegat per facilitar l’accés del públic a la proposta.

El concert de l’Orquestra de Cambra de Catalunya, amb Melani Mestre al piano, el 3 d’agost a la plaça de les Comunitats Autònomes serà el plat fort del festival. Repassarà obres de Mozart. El festival es tancarà a la Torre Vella el 21 d’agost amb dues figures internacionals de primer nivell interpretant grans virtuosos. Tots els concerts començaran a dos quarts de nou del vespre.