Satisfacció entre els veïns de Barenys per l'aturada de l'Eix Cívic

Els residents més pròxims a l’antiga via ferroviària de Salou parlen a través dels seus balcons. A poc a poc han anat proliferant pancartes en què els veïns de Barenys i la platja de Ponent reclamen que el futur Eix Cívic sigui una zona eminentment verda en lloc d’una àrea edificada amb més edificis.

Sembla que les seves reivindicacions han estat escoltades perquè el consistori ha anunciat la “suspensió de la tramitació” de les construccions projectades. Una bona notícia per a l’associació veïnal que es reunirà, finalment, el pròxim dimarts amb l’equip de Pere Granados per concretar els detalls del futur del seu barri.

A falta de celebrar aquesta trobada entre veïnat i ajuntament, des de l’associació ja han començat una campanya per a recollir signatures a fi de demostrar que són moltes les persones que no aproven el projecte urbanístic previst.

Les entitats veïnals afirmen que fins ara no s’han sentit escoltades pel consistori malgrat que creuen que l’aturada del projecte és, en gran manera, gràcies a les seves reclamacions.