El Salou FS vol endur-se l'últim partit d'un bon any

Punt i a part a la Tercera Divisió perquè el projecte encapçalat per Manel Hidalgo continuarà per la mateixa senda la temporada vinent. La campanya, però, s'acaba aquest dissabte (20.30 hores) i a casa contra l'Olímpic Floresta.

Guanyar hores abans a Linyola (3-5) ha situat l'equip amb 65 punts i només per darrere del campió Penya Esplugues. Passés el que passés les últimes dues jornades, la classificació ja no podia experimentar canvis, però enllestir el curs sumant esperona la plantilla, capaç d'imposar-se fins i tot quan hi ha diverses absències per motius laborals.

Ha sigut l'any posterior al descens i el de la catarsi amb l'arribada d'un nou tècnic i l'aposta a cegues per la gent de la casa; i no ha pogut funcionar millor: a un pas de l'ascens i a un sol gol de la 'Final Four' de Copa Catalunya. L'últim test de Lliga serà exigent perquè l'Olímpic Floresta encadenava tres victòries fins a la derrota de la setmana anterior.

I horari poc habitual per tancar el futbol sala, ja que no es jugarà diumenge al migdia com és habitual. L'anada va acabar amb triomf salouenc per 1-3.