×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Salou FS descarta l'ascens

Les matemàtiques diuen una cosa ben diferent de la que opina Manel Hidalgo. A una victòria i un empat de distància del rival que ocupa l'única plaça d'ascens, el tècnic del Salou Futbol Sala considera impossible que la taula experimenti canvis importants en cinc partits.

El Penya Esplugues tan sols ha perdut un cop de 23 possibles i els salouencs ho han fet tres. Que l'amo i senyor de la Segona B avancés el passat cap de setmana i aprofités l'ensopegada dels de la capital de la Costa Daurada esvaeix els dubtes del tècnic.

Ara bé, que el Salou FS perdés contra l'Esparreguera i a casa no significa que jugués pitjor que altres dies en què el resultat va ser favorable. És la tònica constant de la Tercera Divisió, on fins i tot els oponents naufragats per la taula poden sorprendre a qualsevol pista i, potser, a excepció de la del Penya Esplugues.

Independentment de si recuperar els quatre punts respecte al líder és viable o no, queden altres al·licients en joc.  El principal d'ells, la ronda prèvia a la Final Four de Copa Catalunya que es disputarà a casa i a principis de maig.

Dissabte (17.30 hores), el Salou FS es desplaçarà a la pista del Sant Sadurní, penúltim, mentre que el Penya Esplugues ho farà a Rubí, el tercer de la classificació.