El Challenge Salou es queda en duatló per esquivar el mal temps

La multitudinària cursa salouenca ha comptat amb un miler de participants que han completat els recorreguts en bici i a peu, no pas el tram nedant per les baixes temperatures registrades aquest matí.  És el segon cop consecutiu que la proposta esportiva es converteix en duatló perquè també va succeir el passat mes d'octubre.

Així, el Challenge Salou no ha començat amb el tram de natació, tal com estava previst, sinó amb un primer pas corrent que ha tingut continuïtat sobre dues rodes per acabar de nou amb la cursa a peu. Com sempre, tant l'inici com el final s'ha situat al bell mig del passeig Jaume I.

tri 2022

 Fotografies: Twitter @Challenge_Famil

Una setena edició de la prova que ha disposat de 45 països representats i alguns dels millors especialistes d'Espanya i d'arreu del món. Els guanyadors del duatló llarg, de 110 quilòmetres, han sigut Kristian Hogenhaug (3:24:07) i Fenella Langridge (3:50:41). Pel que fa al circuit de 72 quilòmetres, els més ràpids han estat T.P. Epton (2:25:52) i Mélodie Riotteau (2:45:36).

Cap de setmana complet a la capital de la Costa Daurada perquè també s'ha dut a terme una cursa per relleus i propostes infantils i familiars com el Breakfast Run i el Junior Challenge. 

L'organització del Challenge Salou ja treballa amb l'Ajuntament a la recerca d'una data idònia que acabi amb els inconvenients meteorològics de moments de calendari com l'actual. La proposta més viable és la de situar-se en el mes de juny.

En total, 25.000 en premis i un Challenge que pot recuperarse íntegrament a internet.