CB Salou - Girona B: el play-off es jugarà a casa

Recuperem la transmissió íntegra de TAC12 en un derbi (84-62) que garanteix el factor pista salouenc de cara a un 'play-off' de Lliga EBA on s'enfrontaran al Girona B. Darrer partit d'Oriol Pozo a la banqueta vallenca i sense res rellevant ja en joc, perquè fos quin fos el resultat d'avui, el CB Valls acabaria i acaba la temporada en la cinquena posició (12-10).

L'emoció del derbi s'ha desviat, almenys a les acaballes, cap a altres pistes i a l'espera dels resultats del Castelldefels, que ha guanyat contra el Martinenc (71-73), Alfinden i Girona B. Tant bon punt s'ha conegut el triomf suat de Castelldefels, cloure el subgrup C-1 com a campió ja era inviable per al CB Salou, però calia resoldre encara si la fase vinent es jugaria davant Alfindén o Girona B.

Ara ja és oficial i els de Jesús Muñiz rebran el segon equip del LEB Or, el Girona B, el 24 d'abril. És a dir, el millor segon classificat es creua amb el segon millor dels tres segons de subgrup existents. Difícil de pair durant el directe perquè la FEB continua sense actualitzar en viu la majoria de resultats.

Sense Marcus Vinicius ni Oriol Besora, el CB Valls ha plantat cara, especialment durant la primera part, marxant al descans a prop en el marcador. El clàssic, però, s'ha trencat en el tercer període. David Loras, a banda, s'ha fet mal al turmell: l'interior competeix i entrena amb molèsties des de fa setmanes. 

El derbi ha acabat sent còmode per als salouencs. Artur Alaminos, amb 20 punts, ha sigut l'home més destacat dels locals i Jonathan Medina, amb 12, dels visitants. L'EBA continua per al CB Salou i s'acaba avui per al CB Valls, que pot centrar-se ja en la confecció de la plantilla i en l'elecció d'un nou tècnic en substitució de Pozo, màxim responsable els darrers tres cursos. 

Parcials: 17-10, 21-24, 32-8 i 14-20.

Estadística del partit: 

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219445