×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Pla de xoc per contrarestar l'absència del turisme rus

 

Turespaña i l'Agència Catalana de Turisme han presentat aquest matí a Salou el pla d'accions per compensar la pèrdua del mercat rus arran de la guerra a Ucraïna. Les mesures s'enfoquen, principalment, en termes de promoció per potenciar l'arribada de turistes d'altres països. Estem parlant, primerament, del Regne Unit i França, però també altres com Bèlgica, Països Baixos, Itàlia o Alemanya.

Es potenciarà la imatge de la marca Costa Daurada a les xarxes socials mitjançant presentacions de nous productes, viatges d'influencers i premsa especialitzada o bé amb accions publicitàries a les plataformes Tripadvisor i Expedia. 

 La Costa Daurada era, abans de la pandèmia, la principal destinació dels visitants russos a l'estat. En el territori Salou era el pol d'atracció, amb 900.000 pernoctacions el 2019. Des de llavors, ja no s'ha comptat més amb el quart mercat per ordre d'importància a casa nostra i amb un visitant que gastava més de mitjana.

La porta es va tancar, primer a causa de la Covid i les reticències d'Europa amb la vacuna Sputnik i ara per la invasió a Ucraïna. 

Bones sensacions per aquest 2022

Les accions promocionals per contrarestar el buit de Rússia encaixen amb els esforços també de Salou de diversificar l'oferta turística. De cara a aquest estiu, l'activitat s'espera gairebé com un any normal.

En aquest sentit, des de Turespaña es confirma que el Regne Unit ja ha reservat unes 300.000 places d'avió a Catalunya per enguany.