Penya Espluges - Salou FS (3-1)

El duel pel lideratge de la Tercera Divisió cau del cantó local, que acaba així amb la ratxa salouenca d'11 jornades sense perdre. L'equip de Manel Hidalgo, però, conserva 'l'average' respecte al Penya Esplugues, ja que l'anada va acabar amb resultat de 6-3.

Empatats a la taula amb 37 punts després de la victòria intersetmanal dels barcelonins, tot feia pensar que seria un partit que es decidiria per detalls i on primarien les defenses. I així ha estat: poques ocasions per les dues bandes i l'efectivitat, l'aspecte primordial per acabar decantant la balança a favor del Penya Esplugues, que no perd des que va visitar el pavelló Salou Centre.

Malgrat això, el Salou FS s'ha avançat amb el primer gol de la tarda gràcies a una pilota recuperada per Emilio Utrera en camp propi i que ha rubricat a plaer Marc Fornós quan portàvem 13 minuts de joc. Quatre després, però, Bertran ha aconseguit la igualada mitjançant un tir llunyà que supera diversos defensors i el mateix porter visitant, Eric Moreno, amb poca visibilitat per refusar la pilota.

Ja a la segona part, Gerard ha capgirat definitivament l'electrònic aprofitant el refús posterior a una aturada del mateix Eric. Finalment, Fossa ha sentenciat a través d'un ràpid contraatac del Penya Esplugues, llest a l'hora de tenir paciència i buscar els espais d'un Salou FS obligat a arriscar.

Queden encara 13 jornades i el rendiment dels d'Hidalgo és espectacular. Ara caldrà, però, mantenir l'excel·lent ritme i esperar que el Penya Esplugues es deixi punts contra algun altre rival. Un Salou FS que dissabte rebrà l'Andorra (18.30 hores).