No serà un partit qualsevol

Duel de colíders a la Tercera Divisió del futbol sala i amb el desplaçament del Salou FS a la pista d'un Penya Esplugues que no perd des que va visitar la capital de la Costa Daurada. Comença així la segona volta.

Si no fos perquè hi ha el Salou Futbol Sala, el Penya Esplugues continuaria invicte a la Tercera Divisió. Amb 37 punts de 42 possibles, encapçala la classificació empatat amb els salouencs i després de vèncer entre setmana en partit ajornat per culpa de la COVID.

La diferència estadística no existeix, però sí pel que fa a la tipologia de projecte. El Penya Esplugues, també acabat de descendir, conserva el bloc de la Segona B. No és el cas dels de Manel Hidalgo, molt canviats tot i l'excel·lent inici de temporada.

Mentre que els barcelonins no perden des del 3 d'octubre, el Salou tampoc ho fa des del 17 d'octubre i enllaça ja set victòries. El Penya Esplugues marca més gols i en rep més, però això no es reflecteix en una taula on tant uns com altres avancen en solitari i amb 8 punts d'avantatge respecte al tercer.

Unai i Bryan seguiran continuaran sent baixa de cara al Penya Esplugues - Salou Futbol Sala, que començarà aquest dissabte a les 17.30 hores. Serà l'arrencada de la segona volta competitiva.