Sant Cugat - CB Salou (67-74)

Sisena victòria seguida a l'EBA per oblidar l'aturada COVID i refer-se de les absències a Sant Cugat d'Adrià Baiget, CJ Barksdale, Gerard Santiago I Xavi Costa, que ha provat i gairebé no ha pogut sumar estones a pista avui.

La infermeria no ofereix treva al CB Salou, que sempre té una resposta competitiva per disposar d'opcions de triomf. Sobre el paper, el Sant Cugat es presenta com un dels desplaçaments menys incòmodes de la campanya perquè malviu a la part baixa (4-9), però la situació física dels de Jesús Muñiz quedava a anys llum de la idònia, no tan sols per les baixes d'avui sinó pel fet de no haver pogut jugar la setmana anterior.

Poc encert durant els 10 minuts inicials en què els visitants tan sols han aconseguit 9 punts. La defensa ha impedit, això sí, que el Sant Cugat s'escapés en el marcador. Un CB Salou que ha millorat abans del descans tot i marxar a vestidor un punt per sota del rival.

El parcial de 2-13 del tercer període ha estat l'abans i el després que requeria el conjunt de la capital de la Costa Daurada per no patir. Des d'aleshores, malgrat que els barcelonins s'han apropat puntualment a tres, el CB Salou ha sigut l'amo i senyor del vespre per sumar novena victòria en 13 jornades i conservar la segona plaça, aprofitant la punxada del Olivar i seguint en zona d'accés a la fase per pujar a LEB Plata.

Espectacular el rendiment d'Óscar Ngomo: 30 de valoració amb 18 punts i 15 rebots. Destaquen també els números d'Artur Alamunos, que ha signat 16 punts i 5 rebots.

El CB Salou - Castelldefels de diumenge vinent (18.05 hores) creuarà dos dels grans favorits del subgrup i es podrà seguir en directe a través de TAC12.

Parcials: 12-9, 20-22, 14-21 i 21-22.